SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ha en underbar sommar!
2024-06-15 13:45
Nu när sommaren är här vi vill i styrelsen önska alla våra åkare, tränare och föräldrar en riktigt härlig sommar! Vi hoppas att ni får möjlighet att vila upp er ordentligt och njuta av sol och ledighet!
 
Inför den kommande säsongen vill vi påminna om vikten av att checka all er utrustning. Se till att skridskorna är i bra skick, att de är slipade och att de är i rätt storlek. På så sätt kan vi alla börja säsongen på bästa möjliga sätt och undvika onödiga avbrott.
 
Vi ser fram emot att träffa er alla igen, utvilade och redo för en ny spännande säsong fylld med glädje, gemenskap och fantastiska prestationer på isen!
 
Ha en underbar sommar!
Värmdöstjärnan i Ekhallen!
2024-04-05 11:54

Välkomna till Värmdöstjärnan lördagen den 6 april!

 

Vi hoppas på en härlig tävlingsdag på Ekvallen i Gustavsberg.

 

Det finns gott om parkeringsplatser i Gustavsberg centrum, som ligger i direkt anslutning till Ekvallen och Ekhallen där tävlingen hålls.

 

Adress för Ekvallen och Ekhallen:  Ekvallens väg, 134 30 Gustavsberg

 

Ni kommer att bli mottagna av våra funktionärer utanför ishallen som kommer att visa er till omklädningsrum, uppvärmningsplats och var ni går in i ishallen, och allt annat som ni vill och behöver få information om.

 

Vi hejar och peppar alla åkare och tillsammans gör vi detta till en dag med glädje, glöd och gemenskap!!

Tidsschema, uppvärmningsgrupper och startordning kan hittas här:  Värmdöstjärnan 2024

 

Läs mer på NVP: Dags för Värmdöstjärnan i Ekhallen – Nacka Värmdö Posten (nvp.se)

 

Varmt välkomna!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook & Instagram
Användbara sidor