SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Begagnade skridskor, kläder och annan utrustning
Om du vill annonsera här så maila bild samt info om varan, pris och dina kontaktuppgifter till: info.vask@gmail.com
Glöm inte att kontakta oss ifall varan blir såld så att vi kan ta bort annonsen.
Att tänka på angående skridskor

Inför säsongen är det många som provar sina skridskor och inser att dem efter sommaren blivit för små. Vi vill därför tipsa om några saker man bör tänka på vid köp av nya skridskor.

 

1. Köp begagnat! Skridskor som är anpassade för åkare på rätt nivå håller i många år och sålänge åkaren växer och behöver byta skridsko inom 1-2 år är det toppen att köpa begagnat. Ett tips är att köpa och sälja skridskorna via denna sida (längre ned) eller klubbens facebooksida https://www.facebook.com/groups/varmdoallmannaskridskoklubb eller andra sidor för begagnade  skridskor. Tänk på att lägga ut för små skridskor redan nu så fler kan hitta sina nya par. 


2. Vi rekommenderar alla åkare från nivå 1 att köpa sina skridskor i en konståkningsbutik istället för exempelvis Stadium eller Intersport. Skridskon är åkarens viktigaste redskap och en skridsko som inte är tillräckligt hård försvårar åkning och kan dessutom leda till att åkaren lär sig åka på ett felaktigt sätt. Fråga gärna tränarna vilken nivå åkaren befinner sig på. När man går till en skridskobutik frågar dem ofta vilket märke/test åkaren har men bedömning skiljer sig ofta mellan klubbarna. Nivån är viktig både för vilken skena åkaren behöver samt hur hård skridskon är. Om ni köper begagnade skridskor är det viktigt att titta på skridskon så att den inte är knäckt, dvs att det är ett veck vid nedersta haken.


3. Säkerställ att märket/modellen passar åkaren. Just nu är Edea skridskorna väldigt populära men tänk på att alla fötter inte passar just det märket (generellt är Edeas modeller väldigt smala i foten vilken gör att många får onödigt ont i fötterna). Andra märken vi rekommenderar är GRAF, Risport och Wifa (nybörjarskridsko). Om skridskon känns för smal på bredden - be om att få pröva ett annat märke! Vi rekommenderar SkidskoJohan som ligger i Blackeberg om åkaren har svårt att hitta en modell som passar.

 

Hör gärna av er till coach.vask@gmail.com vid frågor!

 

Hälsningar,
Tränarna i VASK

 
Klänning
Storlek small/medium
 
Torso ca 71 cm
Armlängd ca 60 cm
Midja ca 70 cm
 
Nypris 3000 kr, säljes för 850 kr
 
Kontakta Lotta på 070-4025793
Edea Brio 210

Edea Brio storlek 210. Passar fot som är 200mm.  Mjuk modell för åkare på nybörjarnivå och tränar på märken samt första hoppen. Balance-skena. Använda 1 säsong. I gott skick. Pris 900kr.

/Anna Falk 0734-340583
Kjol från Sagester
Fin, turkosblå kjol från Sagester i stl. L, 150 kr.
Kontakta Johanna på 0705-678269.
Venus Risport 230

Venus Risport strlk 230 använda en säsong i fint skick.

Kontakta Martin 0768557734 vid intresse.

Risport Venus storlek 175

Risport Venus (nybörjare) strl. 175 använda en säsong.
Pris: 1200 kr

Kontakta
Linda Eriksson
070 8781693

Helt nya o oanvända!
Ny jacka o byxor strl 130-140cl Helt nya o oanvända! Hög elasticitet, håller värmen. Finns i Gustavsberg.Kom gärna o prova! 850kr. Messa Ann-Marie, 0709108200 annmarieemanuelsson@hotmail.com
 
Wilson Ace, stl. 9 1/2 Jag har aldrig åkt på dem men misstänker att en tagg är bortslipad. god slipmån kvar. se bild. 300kr el. förslag. Malin Ingnäs malingnas@gmail.com 0707380828

 
Facebook & Instagram
Användbara sidor